JESSICA ALBA NIMETTY BRAUNIN UUDEKSI KAUNEUSLÄHETTILÄÄKSI

JESSICA ALBA NIMETTY BRAUNIN UUDEKSI KAUNEUSLÄHETTILÄÄKSI


1 photo

Estimated read time: 2-3 minutes

This archived news story is available only for your personal, non-commercial use. Information in the story may be outdated or superseded by additional information. Reading or replaying the story in its archived form does not constitute a republication of the story.

LONTOO--(BUSINESS WIRE)--maalis 4, 2014--Braun on solminut yhteistyösopimuksen näyttelijä ja kauneusikoni Jessica Alban kanssa. Alba on nimetty Braunin kauneuslähettilääksi.

Jessica Alba, the new Braun Beauty Ambassador (Photo: Business Wire)

Golden Globe -ehdokkaanakin ollut näyttelijätär tulee esiintymään Braunin uudessa kampanjassa, joka näkyy televisiossa, lehdissä, verkossa sekä myymälöissä maaliskuusta 2014 alkaen.

“Jessica Alba on voimakas ja intohimoinen nainen. Hän on täydellinen lähettiläs puhumaan siitä, kuinka voimme tuotteidemme avulla saada naiset tuntemaan olonsa mahdollisimman kauniiksi. Ihailemme Alban periaatteita ja lahjakkuutta, sekä hänen kykyään toteuttaa vaativaa uraa ja olla samanaikaisesti äiti”, kertoo markkinointijohtaja Alessandra Dolfini Braunilta.

Braunin naisille suunnattujen tuotteiden takana on ajatus siitä, että naiset voivat saada upeat hiukset ja ihon vain yhdellä napinpainalluksella. Braun toivoo, että jokainen nainen voisi hehkua niin sisäisesti kuin ulkoisestikin sekä tuntea olonsa kauniiksi ja itsevarmaksi. Jessica Alba on juuri sopiva henkilö kertomaan tästä.

Jessica Alba on näyttelijätär, tunnettu naisten asioiden puolustaja ja kahden tytön äiti. Hänen näyttelijänuransa alkoi jo 12-vuotiaana. Opiskeltuaan William H. Macyn ja David Mametin perustamassa Atlantic Theatre Companyssa, hän esiintyi James Cameronin tuottamassa ja ideoimassa TV-sarjassa Dark Angel. Sittemmin hän on esiintynyt yli 25 elokuvassa, joista Fantastic Four ja Sin City ovat tuottaneet yhteensä yli 800 miljoonaa dollaria. Hänet on nähty niin komedioissa kuin draamoissa, pienistä indie-elokuvista suuriin arvostelumenestyksiin.

Jessica Alban tulevia elokuvia ovat Dear Eleanor, Barely Lethal, Sin City 2: Kaiken takana on nainen sekä How To Make Love Like An Englishman, jossa hänen vastanäyttelijöinään ovat Pierce Brosnan, Salma Hayek ja Malcolm McDowell.

Uusimmat kuvat ja uutiset saat P&G:n uutishuoneesta. Käy rekisteröitymässä osoitteessa www.pgnewsroom.se.

Procter & Gamble

Procter & Gamble tavoittaa tuotemerkeillään noin 4,8 miljardia ihmistä ympäri maailman. Yhtiöllä on yksi markkinoiden vahvimmista ja luotetuimmista tuoteperheistä, johon kuuluvat esimerkiksi Always ®, Ariel ®, Duracell ®, Fairy ®, Febreze ®, Fusion ®, Gillette ®, Head & Shoulders ®, Mach3 ®, Olay ®, Oral-B ®, Pampers ®, Pantene ®, Vicks ® ja Wella ®. P&G:llä on toimintoja noin 70 maassa. Lisätietoa ja tuoreimmat uutiset P&G:stä ja sen tuotemerkeistä saat osoitteessa www.pg.com/se_SE/.

Braun

Procter & Gamblen omistama Braun perustettiin Saksassa vuonna 1921. Braun kehittää ja valmistaa laajaa valikoimaa pienkodinkoneita, joissa yhdistyvät innovaatiot, luotettava laatu ja erottuva design. Tuotevalikoima ulottuu partakoneista kauneustuotteisiin. Braunin tuotteita on saatavilla maailmanlaajuisesti. Lisätietoja tuotteista, ajankohtaisia uutisia sekä enemmän tietoa Braunista saat osoitteesta www.braun.com/nordic.

Photos/Multimedia Gallery Available:http://www.businesswire.com/multimedia/home/20140304005119/fi/

CONTACT: Ketchum:

Louise Wickens

Louise.wickens@ketchum.com

+44 207 611 3528

tai

Nicola Hulme

Nicola.hulme@ketchum.com

+44 207 611 3656

KEYWORD: UNITED KINGDOM EUROPE

INDUSTRY KEYWORD: WOMEN RETAIL COMMUNICATIONS COSMETICS ADVERTISING CONSUMER FAMILY

SOURCE: Braun

Copyright Business Wire 2014

PUB: 03/04/2014 03:00 AM/DISC: 03/04/2014 03:00 AM

http://www.businesswire.com/news/home/20140304005119/fi

Copyright © The Associated Press. All rights reserved. This material may not be published, broadcast, rewritten or redistributed.

Photos

Related topics

Business
Braun

    SIGN UP FOR THE KSL.COM NEWSLETTER

    Catch up on the top news and features from KSL.com, sent weekly.
    By subscribing, you acknowledge and agree to KSL.com's Terms of Use and Privacy Policy.

    KSL Weather Forecast