Find a list of your saved stories here

Geluidsbehuizing van LoudBy voor smartphones is nu verkrijgbaar

Geluidsbehuizing van LoudBy voor smartphones is nu verkrijgbaar


1 photo
Save Story

Save stories to read later


Estimated read time: 2-3 minutes

This archived news story is available only for your personal, non-commercial use. Information in the story may be outdated or superseded by additional information. Reading or replaying the story in its archived form does not constitute a republication of the story.

OULU, Finland--(BUSINESS WIRE)--mrt 3, 2014--Het in Finland gevestigde Sonic Force Ltd heeft een geluidsbehuizing ontwikkeld onder de merknaam LoudBy die de geluidskwaliteit in mobiele apparaten verbetert. LoudBy is nu te koop in de webshop van LoudBy en binnenkort ook in grote mobiele accessoirewinkels. LoudBy is eerst beschikbaar voor Samsung Galaxy S4 in zes kleuren.

LoudBy S4 yellow (Photo: Business Wire)

De geluidsbehuizing van LoudBy is gecreëerd om de geluidskwaliteit en luisterervaring van mobiele apparaten te verbeteren. De functionaliteit van LoudBy is gebaseerd op Sonic Force's akoestische innovatie waarvoor een patent is aangevraagd. LoudBy beschikt over een geluidsversterkend kanaal dat gebouwd is tussen de telefoon en de behuizing. De geluidsbehuizing van LoudBy verbetert en versterkt geluid zonder extra boxen of kabels. Het beschermt ook het apparaat en stuurt het geluid naar de luisteraar.

Steeds meer mensen luisteren naar muziek en kijken naar video's met hun draagbare apparaten. De connectiviteit, functionaliteit en videoprestaties van smartphones zijn in de afgelopen jaren opmerkelijk verbeterd. Nu zijn met LoudBy ook de geluidskwaliteit en de luisterervaring verbeterd tot een nieuw niveau.

LoudBy voor de Samsung S4 is nu verkrijgbaar in de LoudBy-webshop met de prijs van 34,90 euro.

"Smartphones en tablets zijn de opwindendste productcategorieën in de consumentenelektronicasector. LoudBy toont duidelijk aan dat er nog ruimte is voor grote vernieuwingen die de ervaring van de consument verbeteren. Eerlijk gezegd was ik verbaasd toen ik voor het eerst LoudBy-geluid hoorde," verklaart Jan Hurkmans, Managing Director van Mobile Emotions, Nederland.

"We zijn verheugd over alle positieve reacties die ons eerste product heeft gekregen. Het lijkt erop dat er een duidelijke vraag is naar geluidsverbetering, en de oplossing van LoudBy heeft veel potentieel. Ons team werkt hard om meer modellen op de markt te krijgen, en LoudBy voor iPhone 5S is bijna klaar,” zegt Jukka Taskinen, Sales Director van LoudBy.

LoudBy-geluidsbehuizing:

Voor Samsung Galaxy S4 (februari 2014) Zes kleuren: zwart, wit, geel, rood, blauw, zandkleur Voor Apple iPhone 5/5S (mei 2014), meer modellen in 2H/2014 Verkrijgbaar in LoudBy-webshop: www.loudby.com Prijs in de LoudBy-webshop: € 34,90 Sonic Force Ltd is een Fins opstartbedrijf dat actief is in Oulu en innovatieve geleuidsverstrekingsoplossingen biedt voor draagbare elektronica over de hele wereld. LoudBy is het eerste product van het bedrijf op de markt. Voor meer informatie kunt u terecht op

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Photos/Multimedia Gallery Available:http://www.businesswire.com/multimedia/home/20140303005051/nl/

CONTACT: LoudBy

Jukka Taskinen

Sales & Marketing

tel. +358 40 545 6932

jukka.taskinen@loudby.com

KEYWORD: EUROPE FINLAND

INDUSTRY KEYWORD: TECHNOLOGY AUDIO/VIDEO MOBILE/WIRELESS RETAIL OTHER RETAIL

SOURCE: LoudBy

Copyright Business Wire 2014

PUB: 03/03/2014 03:00 AM/DISC: 03/03/2014 03:00 AM

http://www.businesswire.com/news/home/20140303005051/nl

Copyright © The Associated Press. All rights reserved. This material may not be published, broadcast, rewritten or redistributed.

Photos

Most recent Business stories

Related topics

Business
LoudBy

    SIGN UP FOR THE KSL.COM NEWSLETTER

    Catch up on the top news and features from KSL.com, sent weekly.
    By subscribing, you acknowledge and agree to KSL.com's Terms of Use and Privacy Policy.

    KSL Weather Forecast